Aquest any dialoguem amb…

ANA SOFÍA CARDENAL
Professora agregada de Ciència Política a la Universitat Oberta de Catalunya i professora associada a la Universitat Pompeu Fabra, on imparteix un curs de Política Comparada. Ha estat investigadora visitant al Centre d’Estudis Llatinoamericans de la Universitat de Stanford i Fulbright Fellow al Departament de Política de la Universitat de Nova York (NYU).

SALVADOR CARDÚS
Sociòleg, periodista, escriptor i doctor en Ciències Econòmiques. Actualment és professor titular de Sociologia a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

MONTSERRAT PEDREIRA
Mestra, llicenciada en Psicologia i doctora en Educació. És directora del grau de Mestre d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa (UVic-UCC). S’ha especialitzat en l’àmbit de la Didàctica de les Ciències. És la creadora i responsable pedagògica dels espais de ciència per a infantil Niu de Ciència del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Explora 0-6 del Museu de la Tècnica de Catalunya i del Lab 0_6, Centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats.


FILA 0

Sergi Macià. Director general de Mútuacat.

Sílvia Mas. Doctora en Filosofia i Lletres i llicenciada en Teoria de la literatura i literatura comparada. Vicerectora del campus Manresa de la UVic-UCC.

Gonçal Mazcuñan. Periodista. President del Consell assessor de Regió7

Jordi Jet Serra Morales. Activista cultural i artista. Emprenedor cultural a “Cultura del bé comú”.  Integrant de Jo Jet i Maria Ribot.

Jordi Vilaseca. Mestre i pedagog. Director general de Fundació Joviat.

INSCRIU-TE ALS DIÀLEGS [>]

 

 

Diàlegs pel Futur és una iniciativa conjunta de la Fundació Universitària del Bages, Regió7, l'Ajuntament de Manresa i la Universitat Oberta de Catalunya per oferir un espai de reflexió a la Catalunya Central sobre temes d'actualitat.